Johnny Mårtensson Lundgrens Bil

Vår historia

Sedan vi 1984 startade Lundgrens Bil AB, har vi successivt utvecklats till att idag vara en av de ledande fullserviceanläggningarna i regionen. 1990 flyttade vi till våra nuvarande moderna lokaler. Vi är auktoriserade återförsäljare av Hyundai och AIXAM, samt auktoriserad serviceverkstad för Ford, vilket ställer stora krav på oss vad gäller kvalitet, kompetens och en god kundbehandling. Både Hyundai:s och AIXAM:s bilprodukter utvecklas ständigt vilket medför att vi, som arbetar med produkterna hela tiden måste förnya och utveckla vår kompetens. Detta sker bl a genom kontinuerligt deltagande i olika utbildningar. Den genomsnittliga anställningstiden på vår personal är lång, vilket innebär att personalen utvecklats i takt med bilarna.

Lundgrens Bil har många ben att stå på. Vi är ett fullserviceföretag som säljer både nya och begagnade bilar, transportbilar och reservdelar. Vi har även serviceverkstad, skadeverkstad och hyrbilar.

– Vi är stolta över att kunna erbjuda våra kunder ett brett utbud av högklassiga och moderna produkter. Vi har en bil för alla!

Våra ambitioner är att sätta Dig som kund i centrum, att ta hand om Dig och Din bil på det sätt som Du som kund har rätt att kräva.

Välkommen!

Johnny Mårtensson, VD