Service och bilverkstad

Boka Ford service

Vi är din auktoriserade serviceverkstad för Ford i Ystad. Hoss oss kan du få hjälp med allt från bland annat AC-reparationer, vindrute- och/eller däckbyte till recond och däckhotell. Vi har rätt expertis, utrustning och diagnosverktyg för att ta väl hand om din Ford då det är dags för service — välkommen! 

Servicelöfte till transportbilsägare

Vi vet hur viktig din transportbil är för dig i ditt arbete och vi gör vi vårt yttersta för att få den diagnostiserad och åtgärdad så snabbt som möjligt. Hos oss får du:

  • En första primär diagnos och estimerad reparationstid inom 4 timmar.*
  • Hjälp med att hämta och/eller lämna bilen, vid behov.**
  • Service inom 24 timmar, vid behov.**
  • Kostnadsfri vägassistans i Sverige och större delen av Europa. Ingår vid bilköp och förnyas varje gång du servar din bil hos oss.
  • Kostnadsfria hälsokontroller av din bil med återkoppling via film, vid behov.
  • Tillgång till kvalificerad och specialutbildade transportbilsmekaniker.
  • Tryggheten att endast kvalitetskontrollerade Ford originaldelar samt utrustning används.
  • Förlängd garanti.
* 4 timmar från det att fordonet anlänt till verkstaden. (inom ordinarie arbetstid).
** Extra avgifter kan tillkomma samt så kan lokala avvikelser förekomma.
Grossist Ford

Grossistförsäljning Ford originaldelar

Hos oss kan du som fristående verkstad köpa Ford originalreservdelar via Partslink24. Du ansluter dig och beställer via Partslink24. Det är ett webbaserat system som innehåller en komplett reservdelskatalog från Ford och flera andra märken. Ni slipper själva hålla ett lager utan när ni lagt beställningen kan ni komma och hämta delarna hos oss alternativt så skickar eller kör vi ut det till er mot en kostnad enligt överenskommelse. För mer information logga in på Partslink24 alt kontakta vår reservdelsavdelning på Lundgrens Bil.

Servicepriser per modell

Modellgrupp
Rutinservice

Fiesta

Focus

Puma

5 688 kr¹

Mondeo 

Galaxy

S-Max

Kuga

4 870 kr²

Transit

Transit Custom

Tourneo Custom

5 965 kr³
Modell ev personbil
Servicepris
Mach-E (registrerad 2022) 3 608 kr
Modell ev transportbil
Rutinservice
E-transit 3 008 kr⁴
Economy Service
Servicepris
Personbil 5+ år 2 795 kr

1 Vid vartannat servicetillfälle tillkommer 1 921 kr på servicepriset på grund av att det är fler kontrollpunkter och/eller komponenter som ska bytas ut.

2 Vid vartannat servicetillfälle tillkommer 2 700 kr på servicepriset på grund av att det är fler kontrollpunkter och/eller komponenter som ska bytas ut.

3 Vid vartannat servicetillfälle tillkommer 2 210 kr på servicepriset på grund av att det är fler kontrollpunkter och/eller komponenter som ska bytas ut.

4 Vid vartannat servicetillfälle tillkommer 825 kr på servicepriset på grund av att det är fler kontrollpunkter och/eller komponenter som ska bytas ut.