Köpa Hyundai och Ford Skåne

Nu erbjuder vi våra kunder ett av marknadens bästa lackskydd.

Diamondbrite lämnar 6 års garanti utan några återkommande uppgraderingar.

Exteriörskydd

De patenterade Diamondbrite-produkterna appliceras noggrant på ditt fordon och lämnar en hård, högglansig, skyddande ”sköld” som hindrar att kaustiska atmosfäriska föroreningar kommer i kontakt med bilens lack.

Vi har priser från 4795:- för 2-komponent lackskydd*

Och från 5795:- för keramiskt lackskydd**

Har du inte redan garanti på karossen?

Karossen på din nya bil brukar bara vara garanterad mot rostgenomträngning och mot att lacken lossnar från metallen. De flesta motortillverkare använder numera miljövänliga vattenbaserade lackfärger. Tyvärr är dessa mycket mjukare än traditionella syntetfärger och är därför mer sårbara för klimatförhållanden. Lackens faktiska ytbehandling är ditt ansvar, då det är din eftervård som avgör dess fortsatta skick, och här ligger problemet: Även om du regelbundet och noggrant tvättar och polerar bilen, så hindrar det inte angrepp från korrosiva atmosfär.

Även under normala körförhållanden blir din nya bil utsatt för föroreningar som undan för undan eroderar din lack, så att det blir märken och fläckar eller ännu värre, så att färgen verkar matt och urblekt. Mer allvarliga skador inträffar på mikroskopisk nivå, där den fabrikspålagda jämna behandlade ytan angrips så att den blir gropig och ännu mer mottaglig för korroderande smuts. Detta är en ond cirkel som leder till snabb försämring – på några månader snarare än år – och det förklarar varför din bil blir svårare att tvätta och hålla ren med tiden.