Vi på Lundgrens Bil

Johnny Mårtensson

VD

Vår VD Johnny Mårtensson har en livslång passion för allt som har med bilar att göra. Trots en fallenhet för motorer och en fascination för den senaste tekniken är det främst kunderna och personalen som driver honom.

– Jag har alltid jobbat med service och det har jag inte släppt sedan jag tog över Lundgrens Bil.

Lundgrens Bil har många ben att stå på. Vi är ett fullserviceföretag som säljer både nya och begagnade bilar, transportbilar och reservdelar. Vi har även serviceverkstad, skadeverkstad och hyrbilar.

 – Vi är stolta över att kunna erbjuda våra kunder ett brett utbud av högklassiga och moderna produkter. Vi har en bil för alla!

Niklas Härstedt

Servicerådgivare

Vår kunniga servicerådgivare Niklas Härstedt brinner för allt som har med bilar att göra och har lång erfarenhet av branschen.

– Jag gör hela tiden mitt bästa för att känna till bilens alla funktioner och hänger med i den tekniska utvecklingen för att kunna hjälpa kunderna på bästa sätt.

När du lämnar bilen för service eller reparation går du igenom dina önskemål och behov tillsammans med Niklas som sedan lämnar över till mekanikerna i verkstaden.

– Efteråt går vi igenom vad vi har gjort för att du ska veta vad du får för pengarna. Vårt mål är alltid att bilen ska må bra och att du som kund ska få ett problemfritt ägande.

Jan Petersson

Verkstadstekniker

Jan Petersson är en av våra kunniga verkstadstekniker och han har jobbat här på Lundgrens Bil ända sedan firman startade. Efter många år i branschen kan Jan det mesta som finns att lära sig om bilar och utför alla typer av jobb.

– Det jag uppskattar mest med mitt arbete är att det är så varierande, allt från att provköra och felsöka bilar till byggnationer av transportbilar och däckbyte när det är säsong för det. Jag har alltid hållit på att meka med bilar och jag kan inte tänka mig ett bättre yrke.

Linus Karlsson

Försäljningschef

Pierre Arehov

Bilförsäljare

Carl-Henrik Bergqvist

Hyrbilsansvarig

Magnus Andersson

Reservdelar och tillbehör