Köpa transportbil i Skåne

Biluthyrning – vi har bilen för alla tillfällen

När du ska hyra bil i Ystad kan Lundgrens Bil hjälpa dig. Oavsett om du behöver en bil för weekendresan från Ystad eller om du besöker vår vackra stad över helgen hittar du ett passande fordon hos oss.  Vi har ett stort utbud av hyrbilar och förmånliga priser.

En snabbguide – så enkelt är det att hyra bil i Ystad

Ska du hyra bil i Ystad? Kolla vår snabbguide nedan.

Köpa Hyundai

1.

Letar du efter en bil till helgen?

Vi har alternativen när du ska hyra bil i Ystad. Oavsett om du bor i stan och ska hyra en bil för en weekendresa, eller om du tar tåget hit och behöver hyra en bil för en helg på Österlen eller i Ystad är det oss du ska kontakta. Du hämtar bilen på fredagen och lämnar den åter på måndag morgon. Kommer du med tåg hämtar vi dig gärna vid stationen i Ystad och lämnar dig på samma ställe efter helgen.

2.

Behöver du en bil till semestern? 

Har du tagit tåget till Ystad och ska besöka Skåne under en längre tid? Eller bor du i Ystad och planerar en bilsemester? Då kan du behöva hyra en bil. Vi har ett brett utbud av hyrbilar, de som drivs på el eller på annat bränsle. Hos oss hittar du bilar i olika storlekar och för olika behov. Vi hämtar dig gärna inom Ystad med omnejd. När du ska hyra bil i Ystad är Lundgrens Bil det självklara alternativet för en smidig bilhyra.  

3.

Ska du resa på bilsemester med den stora familjen? 

Behöver du en bil för den stora familjen eller är ni flera familjer som reser tillsammans? Då kan det vara trevligt att hyra en större bil tillsammans. Prata med oss så hjälper vi dig att hitta rätt alternativ. Självklart har vi även takboxar till uthyrning.

Service och bilverkstad

Carl-Henrik Bergqvist

Hyrbilsansvarig

E-post

info@lundgrensbil.se

Direkt

0411-651 19

Växel

0411-139 35