Service och bilverkstad

Santander är en av våra samarbetspartners

Genom nära samarbete med Santander Consumer Bank, oavsett hur dina behov ser ut, kan du vara säker på att vi hittar en finansieringslösning som passar just dig.

Santander Consumer Bank är en del av den globala bankkoncernen Banco Santander, och är en av de största bankerna i världen med flera miljoner kunder i över 40 länder. I Europa är de en av de ledande aktörerna inom bilfinansiering. Santander Consumer Bank har varit verksamma i Sverige sedan år 2000.

Kontakta oss så går vi tillsammans igenom de bästa finansieringslösningarna för dig.

Service och bilverkstad

Hyundai Försäkring

Din Hyundai är värd en riktigt bra försäkring. Därför samarbetar vi med Folksam som är ett stabilt försäkringsbolag med lång erfarenhet. De har en försäkring som är utformad speciellt för Hyundaibilar och som bland annat kan ge dig hyrbil om din egen inte kan användas efter en skada.

Folksam är specialister på Hyundai och vet bland annat vilka verkstäder som ska anlitas om din bil skulle få en skada. Därför rekommenderar vi dig att teckna Hyundai Bilförsäkring hos Folksam. Kör försiktigt!

Hyundai Sverige AB

  • Hyrbilsförsäkring ingår med Bilförsäkring Stor – 75% kostnadsersättning upp till 65 dagar vid skada
  • Maskinskadeförsäkring för just ditt bilmärke – gäller upp till 10 år eller 15 000 mil
  • Med Bilförsäkring Stor sänker du din självrisk för vagnskadegaranti med 3 000 kronor om din bil är privatägd

Källa: Folksam.se

Service och bilverkstad

Hyundai Finans

Hyundai Finans är en del av DNB Finans. Vi samarbetar med Hyundai-återförsäljarna i Sverige och erbjuder olika finansierings- och tilläggstjänster som är anpassade för Hyundai-bilar, nya eller begagnade.

Hyundai Finans vill hjälpa dig som privatperson eller företagare att förverkliga dina planer oavsett om det gäller stora eller små bilar. Vi hjälper dig snabbt och smidigt med finansieringen av din Hyundai samt anpassar finansieringen utifrån dina behov och bilens andrahandsvärde.

Vi vill helt enkelt att du skall ha den finansieringsform som passar dig bäst.

Läs mer om Hyundai Finans här.

Källa: Hyundaifinans.se