Transportbilar

Om du funderar på att köpa din transportbil i Skåne har du kommit till rätt ställe. Vi har ett brett utbud av transportbilar från Hyundai som skräddarsys och inreds för att uppfylla dina behov och önskemål. Är du osäker på vad du vill ha så hjälper vi dig hitta det bästa alternativet för dig. Kontakta våra erfarna säljare så hjälper vi dig på bästa sätt.

Detta ska du tänka på när vill köpa transportbilar i Skåne

Vi guidar dig så att du blir nöjd med ditt bilägande.

Köpa transportbil i Skåne

1.

Att köpa transportbil är ett viktigt köp, hur ska jag fundera?

Det är ett köp som för med sig många frågor, frågor som självklart ska få ett svar innan du köpt din transportbil. Därför försöker vi på Lundgrens Bil göra det så enkelt som möjligt för dig som vill köpa transportbilar i Skåne.

Planeringen kring ett köp får absolut inte störa din verksamhet. Vi bokar en tid när det passar dig, vi kan antingen ses hos oss på Lundgrens Bil i Ystad, Skåne eller så kör vi ut till din verksamhet. Vi gör allt för att underlätta för dig som kund. 

2.

Vilken typ av transportbil behöver du?

När du letar efter en eller flera transportbilar behöver du fundera över vilken typ av bil du behöver gällande storlek, pris och inredning. 

3.

Vilken inredning behövs?

Lundgrens Bil i Ystad skräddarsyr inredningen till din transportbil. Exempelvis är utrustningen otroligt viktig för hantverkare och tillsammans hjälper vi dig att hitta den utrustningen som du behöver för att underlätta för ditt jobb. 

4.

Hur ska du finansiera köpet?

När ett företag ska köpa en eller flera transportbilar finns det flera olika varianter av finansiering. Vi på Lundgrens Bil hjälper dig med en företagsleasing, eller den typen av finansiering som du som företagare önskar.

Vill du veta mer? Kontakta oss på Lundgrens Bil. Välkommen!