Transportbilar

Om du funderar på att köpa din transportbil i Skåne har du kommit till rätt ställe. Vi har ett brett utbud av transportbilar från Ford och Hyundai som skräddarsys och inreds för att uppfylla dina behov och önskemål. Är du osäker på vad du vill ha så hjälper vi dig hitta det bästa alternativet för dig. Kontakta våra erfarna säljare så hjälper vi dig på bästa sätt.

Detta ska du tänka på när vill köpa transportbilar i Skåne

Vi guidar dig så att du blir nöjd med ditt bilägande.

Köpa transportbil i Skåne

1.

Att köpa transportbil är ett viktigt köp, hur ska jag fundera?

Det är ett köp som för med sig många frågor, frågor som självklart ska få ett svar innan du köpt din transportbil. Därför försöker vi på Lundgrens Bil göra det så enkelt som möjligt för dig som vill köpa transportbilar i Skåne.

Planeringen kring ett köp får absolut inte störa din verksamhet. Vi bokar en tid när det passar dig, vi kan antingen ses hos oss på Lundgrens Bil i Ystad, Skåne eller så kör vi ut till din verksamhet. Vi gör allt för att underlätta för dig som kund. 

2.

Vilken typ av transportbil behöver du?

När du letar efter en eller flera transportbilar behöver du fundera över vilken typ av bil du behöver. Storlek, pris och inredning. Ford har ett stort utbud att välja mellan och om du vill beställa flera bilar kan inredningen i bilarna självklart skiljas från varandra.

3.

Vilken inredning behövs?

Lundgrens Bil i Ystad skräddarsyr inredningen till din transportbil. Exempelvis är utrustningen otroligt viktig för hantverkare och tillsammans hjälper vi dig att hitta den utrustningen som du behöver för att underlätta för ditt jobb. 

4.

Kan jag hitta en miljövänlig drivlina?

Ja, det går. Ett miljövänligt alternativ, som inte ger något utsläpp vid viss körning, är FORD Transit Custom plug-in-hybrid. Du kan köra upp till 56 kilometer enbart på el och därefter köra vidare på el eftersom en bensinmotor går in och ger el till batteriet. Det är en unik satsning och den är byggd för att hjälpa dig att arbeta mer effektivt än någonsin. Den hjälper dig att minska de lokala utsläppen och ger dig all kapacitet, flexibilitet och den pålitlighet som du förväntar dig av en Ford Transit Custom. 

5.

Finns det någon bil för otillgänglig terräng?

Ja, titta extra på Ford Ranger Raptor. Det är en pick-up, den allra första fabrikstillverkade pickupen för terrängkörning i Europa. Det är en lätt lastbil, byggd för att dominera på varje underlag och kan vada i upp till 85 cm djupt vatten. Den är byggd för tuffa terränger och ingen annan bil i Europa kan konkurrera med den.

6.

Hur ska du finansiera köpet?

När ett företag ska köpa en eller flera transportbilar finns det flera olika varianter av finansiering. Vi på Lundgrens Bil hjälper dig med en företagsleasing, eller den typen av finansiering som du som företagare önskar.

Vill du veta mer? Kontakta oss på Lundgrens Bil. Välkommen! 

transportbilar i Skåne
Transportbilar i Skåne